Veridic

Just another WordPress site

Bărbatul din Pitești care a murit după intervenția polițiștilor, condus pe ultimul drum

Durere fără margini la înmormântarea bărbatului mort zilele trecute în Piteşti, după ce a fost imobilizat de poliţişti. Familia îndurerată a bărbatului cere dreptate. Rudele acestuia spun că nimeni din poliţie nu le-a cerut iertare nici până acum. Cei doi agenţi sunt, însă, în arest preventiv.

Barbu Alexandru, bărbatul din Piteşti mort zilele trecute după ce a fost trântit la pământ și imobilizat de polițiști, a fost condus ieri pe ultimul drum. Rudele şi prietenii nu şi-au revenit încă din şoc. Îndureraţi, au aşteptat să primească măcar un telefon de la vreun reprezentant al Poliţiei, pentru condoleanţe sau îmbărbătare.

Nu a fost aşa.”Condoleanțe sau ceva nimic. Nimeni. Nimeni nu a spus nimic. Noi ce l-am cunoscut de la televizor”

Ştiţi că poliţiştii sunt arestaţi.- Păi am auzit că sunt arestați. Trebuia să le dea desbăgubiri de înmormântare, pentru că oamenii ăștia nu au fost pregătiți”.

PauseUnmute-1:29FullscreenGALERIE (2)VEZI ȘIMăsura închiderii magazinelor mai devreme nu prea dă rezultate. Autorităţile caută acum alte soluţiiGrecia se pregăteşte să primească turiştii.

Vă puteţi deja programa vacanţa în una dintre insulele greceştiControale la spitalul din Timişoara, după ce o echipă Observator a dezvăluit detalii despre mai multe morţi suspecte de la Secţia de Mari ArşiPărinţi morţi şi un copil care se zbate pentru viaţa lui, după un accident îngrozitor petrecut în IaşiParlamentarii vor să își dea sancțiuni mai aspre pentru jigniri: Fără 80% din indemnizaţieCriminal prins după doi ani de libertate.

Omul şi-a ucis un prieten la beţieMAI MULTE VIDEOBarbu Alexandru, bărbatul din Piteşti mort zilele trecute după ce a fost trântit la pământ și imobilizat de polițiști, a fost condus ieri pe ultimul drum. Rudele şi prietenii nu şi-au revenit încă din şoc.

Îndureraţi, au aşteptat să primească măcar un telefon de la vreun reprezentant al Poliţiei, pentru condoleanţe sau îmbărbătare. Nu a fost aşa.”Condoleanțe sau ceva nimic. Nimeni. Nimeni nu a spus nimic. Noi ce l-am cunoscut de la televizor”.”-Eu Și la ministrul Bode ieri.… putea să prezinte și el condoleanțe.

Celălalt a fost suspendat din funcţie pe perioada cercetăriiSoția bărbatului care a murit asfixiat, după ce a fost trântit la pământ și imobilizat de polițiști, la Pitești: ”Poliţia a ajuns mai rău ca Miliţia”Cei doi polițiști din Argeş, cercetaţi după ce un bărbat a murit în timp ce era imobilizat, au fost arestați pentru 30 de zileCine este poliţistul care l-a trântit la pământ pe bărbatul din Argeş.

A fost implicat în mai multe scandaluri- Ştiţi că poliţiştii sunt arestaţi.- Păi am auzit că sunt arestați. Trebuia să le dea desbăgubiri de înmormântare, pentru că oamenii ăștia nu au fost pregătiți”.Fără iertareMama bărbatului mort nu îi poate ierta pe cei care i-au luat fiul de lângă ea.”Foarte rău, nu ştiu ce să vă mai zic. Să le fie ruşine. Să le fie ruşine și celor care îi îmbracă și le dă haina statului.

Nu e a lor’.Poliţia municipiului Argeş a anunţat doar că agentului Daniel Drăghici, cel care l-a pus la pământ pe bărbatul de 63 de ani, i-au fost suspendate raporturile de serviciu pe perioada mandatului de arestare preventivă. Cel de-al doilea poliţist implicat în acest caz a ales să se pensioneze.

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email